lördag 30 augusti 2008

Igår

Igår hade jag min lediga fredag efter en veckas kvällsjobb ,och det var skönt. Började på morgonen med att tvätta lakan och hänga ut i den varma solen. Dammsög och torkade golven som var riktigt lortiga efter allt regn och all smuts vovven dragit in.
Sedan var det dags för gräsmattan då. Den hade ju inte blivit klippt på ett tag då vi har haft regn . Klipparen stannade många gånger då gräset var för tjockt att ta sig igenom, men det gick till slut. Fick gå över gräset en gång till senare då det torkat upp lite. Det blev inte en maska stickad på hela dagen =0(
På kvällen gick jag och gubben ut och åt på Mamas & Papas . Detta åt vi
Pan Asado Con Ajo y Aceite Grillat bröd med vitlök, olivolja och färsk tomat
Patatas Con Aioli Friterade potatisklyftor med hemlagad aioli
Champiñones al ajillo Vitlöksfrästa färska champinjoner
Pincho de verduras con salsa verde Vegetariska spett med grön mojosås
Åh det var så gott. Jag blev precis proppmätt. När maten var avklarad var det dags att gå på bio. Arn skulle vi se. Som tur var så var jag inte den enda som satt och snyftade i biosalongen. Hon i stolen brevid snyftade lika mycket som jag. När filmen var slut och lamporna tändes så rann fortfarande tårarna. Pust vad sånt är jobbigt. Sen var det bara att åka hem och lägga sig och sova då klockan var halv tolv.
Idag ska jag försöka få hem min kamera igen. Dottern snodde den igår så hennes kompis kom på besök med sin veckogamla bebis. Jag fick en liten smygtitt åxå. Åh gud vad dom är små och söta. Nu blir jag nog allt lite sugen på att få barnbarn. =0)

Inga kommentarer: