torsdag 7 augusti 2008

Februaris lady sweater


Kommer bli en till under os stickningen hos Sticka mera. I creme färgat garn denna gång. Jag tyckte den var rätt kul att sticka och ett kul sätt att sticka på.

Ikväll ska vi in till La stada Kalmar och kolla på rix fm festival. Så ikväll blir det inget stickat alls =0( Men det är ju snart helg. Denna första arbetsvecka gick riktigt fort.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Nettan!
Vad roligt att höra från dig. Visst är det jag med de randiga benvärmarna. :)
Jasså du r också med i OS-stickningen. Vad ska du göra då? För min del blir det en sjal/väst i alpakka/mohair.
På onsdagar mellan 17 och 20 är det stickcafé på Café Dream. Det kostar 50:- och då ingår det fika.
Jag är återförsäljare för Sandnes garn och Araucania så om det är något garn du vill ha ska du veta att jag är mycket billigare än Mariannes Garnbod. Snart blir det fler som jag ska bli återförsäljare till och då blir deten webbutik.
Ha det bra så hoppas jag vi syns på onsdag.
Kram Mia

Unknown sa...

Hej igen!
Ja visst är världen liten.
Synd att du inte kan på onsdag, kanske en annan onsdag. Vi kommer att befinna oss där varje onsdag och du är mer än välkommen. det kommer också vara stickcaféer i Vickleby den 28 augusti och 4 september. Visserligen är de på dagtid, men kanske du kan.
Jaha du träffade syrran du. De har visst köpt en ny husvagn har jag hört. Och Mats har skaffat moppekort. Ja de barnen blir stora de oxå. Min bor i Oslo nu för tiden med sin flickvän. Hedda (hunden) och jag var där förra veckan och hälsade på.
Du kan, om du vill, maila mig på min mailadress, blir enklare. Det är mia-ahlberg@hotmail.com
Ha det bra.
Kram Mia