onsdag 11 februari 2009

Längesedan

Oj vad längesedan det var jag var här. Jag är frisk igen, har bara lite hosta kvar. Nätet har varit nere efter ett strömavbrott så jag har inte kunnat surfa =0(
Men stickat har jag gjort lite grann i alla fall. Dessa vantar är från Galen i garns månadsmönster. Snabbstickade och väldigt sköna.
Detta är vad jag jobbar på just nu.....
Sockamanias Valentine socks. Jättebra mönster och så är det hjärtan på fast dom syns knappt.
Men dom blir nog inte klara tills på lördag.
Inatt skulle det kommit en dm snö ute men det har inte hunnit hit än. Det har börjat att snöa lite då och då men hu vad det blåser. Tycker att det kan bli vår nu. Jag vill ut i trädgården och arbeta och känna solens strålar och värme.
Igår var jag och testade lilla bilen. Den fick en tvätt först så inte besiktningsmannen skulle bli smutsig. Den gick igenom hela pappret var tomt. Det var en välskött bil sa han. Hehe kan inte bero på mig tänkte jag. Köpte den förra året. Den har tillhört en nittioårig farbror som hade gått bort. Den var inte körd så mycket de senaste åren.
Nu är det väl dags att sätta stickorna i handen innan det är dags att göra sig redo för jobbet.
Hatar kvällsveckan

1 kommentar:

Handla sa...

Hej!

Jag fick Hermionemössan idag från mössbytet. Den är helt perfekt! Passar perfekt! Tack så mycket, den kommer att bli väldigt välanvänd.

mvh
Hanna