onsdag 18 februari 2009

Här ska stickas


Har idag fått en leverans från Garnkorgen.

Det gröna garnet "Kick" ska jag sticka en kjol från boken Sticka romantiskt.
Har tittat på det mönstret länge men aldrig fått tummen ur och köpt garn. Boken står i bokhyllan. Garnet var på rea och det var ju jättebra. Sen blev det två härvor kampes 2 trådiga ullgarn med. Kommer nog bli vantar . Jag är inne i en vantperiod tror jag.
Har fått en utmaning av Garntrasslan att gå in i mappen mina bilder och räkna fram mapp nr 6 och i den ta fram kort nr 6. Jag får nog göra lite annorlunda för alla bilder ligger i gubbens dator.

Oh jisses. Det blev ett kort på Minste sonen och storasyrran sittande i soffan. Och han sover som en stock. Hihi Hoppas dom inte ser detta. Åh där var han inte stor. Idag är han tretton.

Jag ska invitera sex nya bloggare att vara med på utmaningen. Väljer inte ut någon, utan ni som kikar in här kan väl göra detsamma som jag. Verkligen kul att se vad man har i mapparna. Det kunde blivit mycket värre än så här.

2 kommentarer:

Paulina sa...

åh! Den kjolen har jag också velat sticka men alltid oroat mig för att den ska se fulare ut på mig än på tjejen i boken. :P
och dina vantar blir inte riktigt som tänkt som du kanske läst i min blogg. Just nu jobbar jag bara för att kunna sticka klart dem. Det där med händer och kramper är konstigt ibland.

Nathalie sa...

Akta så att jag inte anmäler dig :D