onsdag 12 november 2008

Hurra hurra

Det är min födelsedag. 44 år gammal kärring.
I morse fick jag en ny dammsugarslang och grejer till centraldammsugaren. Det behövdes den var lite trasig efter att varit använd varje dag i sju år. Det blir lite mycket hår av min vovve.Sen fick jag flätstickor, gummiproppar såna som man sätter på stickorna för inte maskorna ska trilla av. två varvräknare och en påtdocka med tillbehör ifrån Gubbens faster Inga.
När jag var på jobbet så kom det blombud med vackraste buketten från lille gubben.
Barnen kom hem nu ikväll det var väl vissa som inte kunde hålla sig längre. Jag fick ett wii spel av barnen wii fit. Så nu har jag yogat rockat rockring , åkt slalom och hoppat backhoppning, lite aerobics och massa annat. Tränade i femtio minuter. Ja just det jag fick springa med dosan i handen med och jag kom i mål helt slut. Wii är ett väldigt roligt spel och mycket arbetssamt. Sen fick jag en kaffe mugg 5 cigg paket, 3 garnnystan och bambustickor. Mer presenter kommer på lördag då det är riktigt kalas.
Nu är det bara två dagar kvar tills lille vovsegull ska till himlen. En jobbig känsla.
Gubben får åka själv för jag bryter ihop innan vi kommer in och det kanske inte är så bra för vovven.Barnen har varit här idag och sagt adjö till honom. sorgligt. Men vi känner att det är dags nu han har svårt att komma upp när han legat . Han går och droppar hela tiden. Och ja, han har haft ett bra liv. Nä nu ska jag gå och sova. Måste ju orka jobba i morgon.
Tar lite kort på allt i morgon.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

gratulerar med blommor och blader...

visst är det kul med wii, vi spelar här också oc man är helt slut efter

kramis//Birgitta

Mia sa...

Grattis på födelsedagen!
Hälsa vovven från oss med massor med kramar. Han kommer att träffa Kotte igen, vet inte vad han tycker om det. Men de har säkert mycket att prata om.
Kram Mia