onsdag 8 oktober 2008

Frost och röda fibrer

Ja, nu har jag skrapat bilen två mornar på raken. Idag var det på nollan när jag steg upp. Brr så kallt. Det är dags att börja använda Dödergöks halvvantar hon stickade till mig.

Det har inte hänt så mycket med stickningen, men lite i alla fall. Jag blev klar med sockan i 1/2 sockbyte igårkväll. Och så stickar jag på sockamanias socka och har kommit till ena hälen. Jag stickar en lurvhalsduk i pälsgarn som julklapp till en utav alla. Jag ska sticka en del sådana tänkte jag. Man måste ju börja sticka på julklapparna redan nu. Tiden går så fort så snart är julen bara där.

Idag har jag i allafall fått månadsfiber från spinspiration. " Röda havet" 100 g superwash merino.

Härliga färger. Man blir allt lite sugen på att spinna lite , men just nu håller jag på med svart merino så det får vänta en stund.

I morgon är jag ledig och på måndag och tisdag, så då ska det väl bli en del stickat hoppas jag. Är gräsänka i morgon tills på fredag och från söndag på obestämd framtid. Då är det älgjakt. Då blir det mycket stickat. Hihi

Nu ska jag ner i källaren och ta hand om min tvätt. Kram på er alla.

1 kommentar:

Mia sa...

Tack Nettan för att du la upp en länk till min hemsida. Tack!
Men jag saknar dig fortfarande på stickcaféet. I morgon är det stickcafé på Medborgarskolan. En kvinna på Öland kommer och föreläser om att spinna. Hon kommer ha helt underbara garner med sig. Ett tips bara. :)