tisdag 24 mars 2009

Suck

Varför skulle detta vita komma ner på marken igen. Jag är trött på snö.
Jag vill ha vår.
Jag hade ju tagit en vecka semester och skulle klippa träden och räfsa löv
men inget blir som man tänkt sig.
Gubben är i stockholm på kurs och jag ville inte lämna lillkillen själv hemma till halv tolv om kvällarna, Jag har ju kvällsvecka denna veckan. Så då fick det bli en semestervecka istället.
I måndags var det stan för att köpa en del till min bil så gubben kan laga den när han kommer hem. Idag har jag varit inne på jobbet och varit på ett möte.
I morgon ska jag till stan igen. Hämta den beställda bildelen. Lämna in glasögonen och byta till nya glas. Springa på stan och inte se något en hel timme. Åka till min jobbarkompis och hämta lampor hon inte vill ha. Sen blir det nog hem igen.
På torsdag och fredag ska jag inte gå en meter utanför dörren. Så fick jag i alla fall två dagars semester. Har börjat sticka på nya sockarna för april hos stickamera. Stickar några varv då och då på min romantiska kjol. Shoppat lite vantgarn på tradera har jag också gjort. Man kan väl aldrig få för mycket garn eller????
Och på fredag är det sista let´s dance ska verkligen bli spännande. Nu när Morgan åkt ur så får jag heja på Samuelsson.
Idag har dottern fått lite mat av mamma. Gjorde kålpudding som hon älskar. Det blev två matlådor till mig till frysen och hon fick med sig två hem också. Mycket mat blev det.
Nu ska jag ha en stickstund i soffan en stund.

Inga kommentarer: