lördag 31 mars 2012

Första kalaset

Första kalaset för idag är sagas två årskalas. Fick lite kort på paketöppningen.

Nathalie


Saga öppnar sina paket


Samtal vid fikabordet 

Sagas hörna

onsdag 28 mars 2012

Vår

Igår när jag var ute och hängde tvätt då hittade jag påskliljor på baksidan av huset. Det växer så det knakar i landen nu.
De säger att vi ska få snö metrologerna det har jag verkligen ingen lust med. Vad händer då med de stackars blommorna.
Idag är jag hundvakt åt dotterns lilla vovve. Hon ligger i soffan och sover och jag stickar. Fick sticka baklänges ett par varv eftersom jag missat lite i mönstret . Men snart så är det bara tummarna kvar på dessa vantar. Då får man börja på något nytt. Jag skulle verkligen behöva sticka restgarnssockar i mängder då jag har två fulla lådor med sockgarn.

söndag 25 mars 2012

Bara att bära

Idag började projektet att flytta upp bokhyllorna som stog i vårt datarum. En författare i taget blev uppburet. Väldigt mycket letande.
Vi kom efter en halv dag till alla med bokstaven e.
Vi har haft det i bokstavsordning innan men det är omöjligt när man har haft fem barn. Nu kanske det går bättre när det inte bor så många hemma.

Nu blir det soffan och stickningen en stund. Gubben är ute och övningskör med lilleman.

Jag har faktiskt gjort annan nytta i helgen med. Jag har städat och organiserat bland garner och scrapprylar. Så nu är det rummet rättså fint med .

torsdag 22 mars 2012

Våååååår

Startar våren och helgens ledighet med lite grillning. Alldeles ledig från skolan i morgon för att göra hemtenta, men den rackaren har ju redan blivit klar .
Så nu tar jag helg
Alldeles alldeles underbart

torsdag 15 mars 2012

Äntligen

Är dotterns födelsedags present klar. Albumet har tagit många timmar att knåpa ihop och jag hoppas att hon uppskattar denna gåva :)

söndag 11 mars 2012

Ljuva söndag

Idag kom jag inte ur pyjamasen förrän närmare två. Härligt med såna dagar tycker jag. Då man bara kan vara och ta allt i sin egna takt liksom. Har pysslat med min hemlis i några timmar. Den ska ju snart vara klar.

Nu sitter jag och stickar på stickas mystery vantar som jag ett par gånger gjort om. Första gången hade jag för grova stickor så dom blev för långa. Andra gången glömde jag öka för tummen . Men nu är jag på rätt spår.

Sitter här och stickar för att förtränga att jag har en hemtenta i socialpsykiatri. Så kan det gå.

lördag 10 mars 2012

Tiden går så fort

Kanske skulle börja uppdatera här lite ibland. Dagarna går i en rasandes fart och det är mycket i skolan och mycket pyssel hemma. Fått ett nytt schema med sjukvård som ämne som vi ska läsa nu i slutet. Där var två prov grupparbeten inlämningar och grejer och allt detta på en månad. Jisses hur ska man hinna. Sen blir det en månads praktik i maj och sista dagen är det redovisning på apu uppgiften. Man får nog veta att man lever den här sista tiden.
Idag blir det kalas. Min sons sambo fyller år. Härligt att komma bort lite .

Datarummet är klart och det är så luftigt och fint utan bokhyllorna som ska få flytta till ett eget rum. Liksom ett litet bibliotek. Vi har ju en del böcker kan man ju säga och har vi dom i ett eget rum där man kan stänga om dom så blir dom ju inte Lika dammiga.
En bild på pysslet jag pysslar med " titta inte Nathalie " och en bild på min sida av datarummet .

söndag 4 mars 2012

Nytt golv

Nytt golv på gång i datarummet. I morgon blir det lister och så ska allt flyttas in igen. Faktiskt ganska skönt med en datorfri helg.